Gyermeknap a KöJKök szervezésében

„… hogy minden gyerek gyereknek érezhesse magát”

Talán az egyik legnagyszerűbb alkalom a boldog és gondtalan gyermeki lét megélésére, május utolsó vasárnapja, a gyereknap. Ennek alkalmából úgy döntöttünk, hogy megszervezzük az 1. nagyszabású fél napos programunkat.

Május 29-én egy sokszínű programokból álló csokrot válogattunk össze és visszük el ezeket erre a délutánra a gyermekek számára.

Az egyedülálló délutánon 3 gyermekotthon 60 kis és nagy lakója vesz majd részt. Természetesen gondoltunk az óvodástól kezdve az általános iskoláson át a középiskolai korosztályig mindenkire. Sőt, még az áldozatos munkát végző nevelőkre is, hiszen néhány órára átvesszük tőlük a stafétát, így beiktathatnak egy kis délutáni sziesztát.

Lesz itt bűvészműsor, Magyarország egyik legkedveltebb bűvésze jóvoltából, tánctanítás profi tánctanárok segítségével, a nagyobbak számára pedig a már közkedvelt focibajnokságot is megrendezzük, azzal a csavarral, hogy hivatásos focisták is csatlakoznak majd hozzájuk. Mindezek mellett a legújabb önkénteseink folyamatosan kézműves foglalkozásokat tartanak, arcot festenek és beszélgetnek a gyerekekkel.

Szeretnénk, ha ez egy igazán maradandó élmény lenne számukra, így a színes programokon kívül szeretnénk őket meglepni kinti játékeszközökkel, valamint a délután folyamán egy kis rágcsálnivalóval és innivalóval.

Ehhez a Te segítségedet kérjük!

Köszönjük, ha egy megosztással hozzájárulsz a gyűjtésünkhöz, esetleg eljuttatod olyanokhoz a felhívásunkat, akik a segítségünkre lehetnek.

A felajánlásokat az info@kojkok.hu e-mail címre várjuk! Köszönjük!

Share on facebook
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?