Új helyszínek és egy kis Halloween

A nyári pihenésről való visszatérésünk némi akadályba ütközött, amikor megtudtuk, hogy az általunk régóta látogatott gyermekotthonok átalakítása zajlik: költözés és csoportbontás várt a gyerekekre. Mivel jó kapcsolatban állunk ezzel a budapesti egységgel, az első utunk az új lakóhelyre vezetett, hogy felmérjük és megismerjük a terepet.

Az új helyek mindig új lehetőségeket is jelentenek – vagy éppen felborítják az egyébként is instabil közeget. Abban biztosak voltunk, hogy nem szeretnénk elengedni a gyerekek kezét akkor sem, ha két különböző helyre kell mennünk ahhoz, hogy velük lehessünk. Mivel ismerjük már őket jól, ezért felajánlottuk, hogy az első adandó alkalommal, amikor megtörténik a beköltözés, elmegyünk és oldjuk picit a feszültséget, amivel a költözés jár. Épp ezért a Halloween-t egy jó alkalomnak találtuk arra, hogy vidámsággal, ismerős programokkal töltsük meg a gyerekek új otthonát. Összepakoltuk a kézműveskedéshez szükséges felszerelésünket és mentünk is foglalkozást tartani a gyermekotthonba. Voltak új és voltak régi arcok, ahogy köztünk, önkéntesek között is akadtak már régi motorosok és újak egyaránt, akiknek ezen a foglalkozáson szerencsére volt ideje megismerkedni az általunk annyira szeretett csapattal.

Igazi buli hangulatot varázsoltunk a gyermekotthonba, ahol nem áll meg a program: társasozni és kézműveskedni fogunk 2022 hátralévő időszakában. Aki szeretne, kövessen minket a közösségi média felületeinken, ahol minden programunkról beszámolunk!

Köszönjük, hogy velünk vagytok figyelitek és támogatjátok a munkánkat!

Vélemény, hozzászólás?